Suomen U20-naiset valmentajineen. Kuva: Finland Youth Ultimate Facebook-sivu

Naisten U20-joukkue voitti ainoa ottelunsa EYUC-turnauksessa keskiviikkona ja eteni pykälän lähemmäksi pelaamaan paikasta kymmenen parhaan joukossa. U20-miesten päivä oli tappiollinen.

Suomen U20-naisilla oli vain yksi ottelu keskiviikkona Belgiaa vastaan ja joukkue hoiti sen voitokkaasti 15-9. U20-naiset eteni voiton myötä pudotuspeleissä sijoille 9-12.Seuraava vastus on striimiottelussa nähty Itävalta, joka hoiti Suomen 15-5. Revanssivoitolla naiset päättäisivät turnauksen kymmenen parhaan joukossa. Itävalta-ottelun jälkeinen vastus tulee otteluparista Slovenia-Slovakia. Slovenia voitti Slovakian jo kertaalleen 15-5.

Miesten U20 ei löytänyt voittoja keskiviikon vastuksista, kun Espanja kipitti lopputulokseen 14-9 ja Israel lukemiin 15-5. Torstain kohtaloksi jää pelata jumbolohko sijoista 17-19. Viimeiset vastustajat ovat Tanska ja Slovenia.

U17-joukkueella oli keskiviikkona välipäivä ja heidän turnaus päättyy muiden joukkueiden tapaan tänään. Tarjolla ovat sijat 11-13 ja esteinä Alankomaat ja Israel. Isäntämaa voitti Suomen aiemmin 15-3 ja Israel astetta tasaisemman taiston jälkeen 14-6.

Suomen joukkueiden sijoitukset selviävät torstain aikana. Mikäli Suomen U17 voittaa jomman kumman ottelun, joudutaan joukkueen sijoitusta jännätä vielä perjantaihin, jolloin Alankomaat ja Israel pelaavat vastakkain. Torstaina pelataan U17-naisten finaali ja muut finaalit perjantaina.

Suomen U20-naiset valmentajineen. Kuva: Finland Youth Ultimate Facebook-sivu

Seuraa juniorien EM-kisoja!

Suomi edustaa miesten U17- ja U20-sarjoissa sekä naisten U20-sarjassa.

EYUC eli ultimaten nuorten EM-kisat kestävät lauantaista perjantaihin 5.-11.8. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa http://eyuc2017.com/. Aikataulut löytyvät osoitteesta http://eyuc2017.com/games/schedule ja tulokset päivitetään tänne: http://eyuc2017.com/games/results.

EYUC-kisojen ykkös- ja kakkoskentän otteluita voi katsoa suorana Fanseat.comista. Fanseatin käyttö on maksullista ilmaiskuukauden jälkeen. Lisäohjeita palvelun kotisivuilta Fanseat.com.

Kuvat: Finland Youth Ultimate

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?