Suomen juniorit vuoden 2017 EM-kisoissa Hollannissa.

Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus pelataan Waterloossa Kanadassa 18.-25. elokuuta 2018. Suomen Liitokiekkoliitto tavoittelee joukkuetta sekä avoimen että naisten sarjaan. Ilmoittautuminen maajoukkuerinkiin on auki ti 12.9.2017 klo 9:00 – ma 25.9.2017 klo 21:00. Mukaan voivat ilmoittautua vuonna 1999-2004 syntyneet. Nuorempien tulee olla ensin yhteydessä valmennukseen.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella:

U20 avoin: https://goo.gl/forms/uKNpSz909HdP0uo12
U20 naiset: https://goo.gl/forms/3XhmxfetoEsRU2Er1

Ilmoittautumishetkellä alaikäisten pelaajien täytyy pyytää huoltajia lähettämään erillinen vapaamuotoinen suostumus sähköpostilla liiton juniorityöntekijälle elisa.pursiainen(a)liitokiekkoliitto.fi.

Jotta joukkueen kisaprojekti käynnistetään, täytyy rinkiin saada varsinaisen ilmoittautumisajan loppuun mennessä (ma 25.9.2017 klo 21:00) vähintään 12 pelaajaa, jotka ovat tehneet harkitun päätöksen hakea mukaan ei vain leireilemään vaan myös MM-kisoihin Kanadaan. Lisäksi pelaajilla tulee olla rinkimaksu maksettuna:

Summa: 30e
Saaja: Suomen Liitokiekkoliitto ry
Tili: FI34 1021 3000 6069 28
Viesti: WJUC2018 [pelaajan nimi]

Paikka maajoukkueringissä vahvistetaan maksamalla rinkimaksu. Rinkimaksulla katetaan syksyn leirien kuluja, joten se on suoraan pois pelaajalaskuista. Rinkimaksun maksaminen ei takaa valintaa maajoukkueeseen, vaan valmentajat tekevät valinnat tryoutien perusteella. Maksettua rinkimaksua ei palauteta.

Jos projekti peruuntuu su 11.2.2018 mennessä, ei pelaajille tule liitolta muita maksuja rinkimaksun lisäksi. Jos joukkueen täysi rosteri saadaan koottua su 11.2.2018 mennessä, maksetaan pelaajamaksut Kanadaan, minkä jälkeen mukana olevat pelaajat ovat sitoutuneet kaikkiin syntyneisiin projektin kuluihin – myös syyskuussa maksettuun joukkuemaksuun. Projektin vahvistamisen jälkeen liitto ei tee tappiota vaan kaikki maksut kerätään pelaajilta. (Toki liiton valmentajatuki alentaa maksuja jonkin verran.)

Loukkaantumisen varalle kannattaa olla vakuutukset kunnossa, jolloin matkakulujakin voi saada takaisin.

Lisätietoa yleisesti kisaprojektista saa liiton juniorityöntekijältä. Leirien tarkemmista aikatauluista ja sisällöistä sekä pelaajavalinnoista vastaa valmennus u20naiset(a)liitokiekkoliitto.fi ja u20avoin(a)liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?