Kesälle 2017 saatiin järjestettyä sarjamuotoisen turnauksen kautta tavoitteellisia pelejä junioreille, mikä oli selvää kehitys aikaisemmasta. Tarkoituksena on ollut tarjota useampi kovatasoinen peli kauden aikana yhden turnausviikonlopun sijaan. Lähitulevaisuudessa juniorijaostossa otetaan käsittelyyn se, että mihin ajankohtaan pelit sijoitetaan, jotta sarja palvelee kaikkia mahdollisimman hyvin.
Toiseksi, liiton parissa mukana olevien juniori-ikäisten pelaajien määrä on tällä hetkellä huolestuttavalla tasolla. Nuoria kasvaa nopeampaa tahtia yli-ikäiseksi kuin uusia tulee lajin pariin. Liitokiekkoliiton juniori- ja lajikokeiluvastaavan seuratutkimuksen pohjalta juniorijaoston hallitus luo koosteen loppuvuoden aikana tuloksista ja esittää kehityssuunnitelman, jota seurojen kanssa yhteistyössä lähdetään viemään eteenpäin.
Mikäli sinulla herää ajatuksia aiheen tiimoilta, olethan yhteydessä liiton juniorijaoston puheenjohtajaan, Valtteri Kuuranteeseen: valtteri.kuuranne@liitokiekkoliitto.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?