Suomelle on tarjottu maapaikkaa seurajoukkueiden MM-kisoihin (WUCC) mixed-sarjaan. Kisat järjestetään Cincinnatissa, Ohiossa (USA) 14.-21.7.2018. Aikataulu paikan alustavasta hyväksymisestä on todella tiukka, sillä liiton pitää ilmoittaa kansainväliselle liitolle 22.11.2017 mennessä, onko paikkaa kohtaa innostusta. Mikäli seurasi on siis kiinnostunut paikasta, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin 22.11. mennessä. Ilmoitus ei tarkoita sitovaa ilmoittautumista, mutta WFDF pyrkii hahmottamaan kiinnostuneet joukkueet mahdollisimman nopeasti. Sitova ilmoittautuminen tulisi kuitenkin pystyä tekemään marraskuun aikana. Jos Suomesta kiinnostuneita joukkueita on useita, jaetaan paikka Mixed SM-turnauksen 2017 tulosten perusteella. Ilmoita kiinnostuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?