SLKL:n uusi lisenssikausi alkoi huhtikuusta ja uudet tuotteet ovat myynnissä Suomisportissa. Tällä kaudelle jokainen tuote ostetaan erikseen. Jäsenyys pitää olla ostettuna ennen lisenssiä. Lisenssi puolestaan pitää olla ostettuna ennen Liitokiekkoliiton vakuutuksien näkymistä valikossa. Kun ostat lisenssin ja jäsenyyden huhtikuun aikana, säilyvät nämä katkeamatta voimassa lisenssikaudelle 2018-2019. Kun maksat vakuutuksen huhtikuun 2017 aikana, tulee se voimaan 1.4. alkaen. Tämän jälkeen vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24 tai maksuhetkestä (säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika). Tarkemmat ohjeet Suomisportin ostoihin löytyy täältä.

Liiton syyskokouksessa päätettiin nostaa jäsenmaksuja kahdella eurolla, johtuen Suomisportissa menevistä kuluista oston yhteydessä. Aikuisten jäsenmaksu on tällä kaudella 22 euroa ja alle 20-vuotiaiden jäsenmaksu on 12 euroa. Mikäli haluat pelata liiton turnauksissa, tulee sinulla olla voimassa liiton jäsenyys sekä lisenssi.

Lisenssihinnat säilyvät ennallaan.

Lisenssihinnat kaudelle 1.4.2018-31.3.2019 ovat siten seuraavat:

26,5 euroa, kesälisenssi (voimassa 1.4. – 30.9.2018)
11,5 euroa, kesälisenssi juniorit (1.4.1999 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.4. – 30.9.2018)
26,5 euroa, talvilisenssi (voimassa 1.10.2018 – 31.3.2019)
11,5 euroa, talvilisenssi juniorit (1.4.1999 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.10.2018-31.3.2019)
51,5 euroa, vuosilisenssi (voimassa 1.4.2018 – 31.3.2019)
21,5 euroa, vuosilisenssi juniorit (1.4.1999 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.4.2018 – 31.3.2019)
11,5 euroa, kertalisenssi (voimassa yhdessä turnauksessa lisenssikauden 2018-2019 aikana)

Kaikki hinnat sisältävät Suomisportille maksettavan 1,5 euron transaktiomaksun (transaktiomaksu maksetaan jokaisesta yksittäisestä ostokerrasta).

Lisenssi ja jäsenmaksu eivät sisällä vakuutusta. Liitto ei velvoita ostamaan vakuutusta, mutta suosittelee vakuutuksen ostamista erittäin vahvasti. Liiton kautta ostettavan Pohjolan Sporttiturvan voi ostaa Suomisportista lisenssinoston jälkeen. Vakuutusmaksuja on jouduttu nostamaan edelliseen vuoteen verrattuna korkeiden korvauskustannusten takia. Uutena kokeiluna on pelkän talvikauden vakuutus. Vakuutusten hinnat löytyvät täältä.

Viime vuoden tapaan Pohjola tarjoaa lisenssikaudella 2018-2019 kahta eritasoista vakuutusta, jotka poikkeavat toisistaan hoitokulukatoilta (5000 € ja 15 000 €). Eri hintaiset vakuutukset oikeuttavat eri suuruisiin hoitokulukorvauksiin! Tutustu vakuutusehtoihin huolella ennen kuin ostat vakuutuksen. Alla karkeita yleistyksiä siitä, mihin hoitokatto riittäisi.

Se mihin 5 000 euron ja 15 000 euron hoitokulut riittävät, on hyvin vaikea määritellä etukäteen, eikä siten lupauksia niiden suhteen voida tehdä. Alla on esitetty suuntaa-antavia lukuja pohdinnan tueksi.

HUOM! Nämä eivät ole lupauksia vakuutuksen hoitokulujen riittävyydestä tai lääkäripalvelujen hinnoista!

Hyvin karkeasti ja yksinkertaistetusti arviot hoitokuluista ovat seuraavat:

– 5 000 euron korvaussumma riittää todennäköisesti pienempiin, muutamiin yksittäisiin lääkärivastaanottoihin. 5 000 euroa ei kuitenkaan riitä tavallisimpien leikkaushoitojen sisältämiin hoitokustannuksiin (vastaanottokäynnit, kuvaukset, fysioterapia, leikkaukset).

– Esimerkiksi yksittäisen polvileikkauksen kulut ovat kokonaisuudessaan noin 10 000 euroa, sisältäen kaikki hoitokustannukset (vastaanottokäynnit, kuvaukset, fysioterapia ja leikkaus). Tapaukset ovat aina yksilöllisiä, joten kulut voivat olla pienemmät tai merkittävästi suuremmat.

Jäsenyyksiin, lisensseihin ja vakuutuksiin voit tutustua tarkemmin täältä.

5 KOMMENTIT

  1. Pystyin ostamaan jäsenyyden mutten lisenssiä. Yritin uudelleen kirjautumista mutta se ei onnistunut enää ollenkaan. Olisi hienoa saada viesti kun järjestelmä taas toimii.
    t.
    Janne

  2. Sama homma kuin edellisillä. Jäsenyyden osto onnistui, mutta ei lisenssi. Kattaako tuo lisenssi muuten jotain muutakin kuin Ultimaten kun lajin nimenä on Liitokiekko eikä Ultimate?

  3. Sama ongelma kuin edellisillä. Paitsi etten tarvitse jässäriä, mutta ohjelma vaatii sen hankkimisen ennen muita valintoja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?