Nyt niitä saa! Liiton juhlapaidat neljäkymmentävuotta kestäneen taipaleen kunniaksi ovat nyt ostettavissa Holvin verkkokaupasta. Paidat ovat Luckygrassin tuotantoa ja niitä on saatavilla kahdella eri designilla. Lisäksi valittavana on kaksi eri kangasta ja joko lyhythihainen tai pitkähihainen malli.

Paitojen tilaus ja toimitus toimii seuraavien periaatteiden mukaan:

  • Paidat tilataan ja maksetaan Holvin verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/ultimatepistefi/
  • Paitojen tilaus lähtee aina kalenterikuukauden päätyttyä tai kun järkevä määrä tilauksia on saatu täyteen
  • Kun tarkempi toimituspäivä tiedetään, on paidat noudettavissa liiton toimistolta tiettyinä päivinä ja paitoja toimitetaan myös aina liiton järjestämiin tapahtumiin/turnauksiin

Oikean koon valintaan apuna on kokotaulukko, mikä löytyy osoitteesta http://lucky-grass.com/sizecharts. Monilla pelaajilla on myös kaapeissaan Lyckygrassin tuotantoa, joten huutelemalla löytyy varmasti paitoja sovitettavaksi. Tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy aikuisten koot, mutta myös juniorikoot ovat tulossa kauppaan myöhemmin.

Mikäli haluat varmistaa oman juhlapaitasi heti ensimmäiseen tilauserään, tee verkkokauppaostosi sunnuntaihin 1.7. mennessä.

Samalla muistutuksena, että liiton kypsää ikää juhlitaan 15.9. Helsingissä finaalitapahtuman jälkeen. Toimikunta on saatu koolle ja järjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa. Kaikille kalentereihin tämä viimeistään nyt!

Haluamme näkyä myös sosiaalisessa mediassa. Merkitse siis julkaisuihin #rubiiniliitto 40-vuotta kestäneen liiton kunniaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?