Naisten MVP Karoliina Lappalainen

Viime viikonloppuna ratkottiin paikat hallikauden huipentumaan. Tiensä finaaleihin avoimen sarjassa selvittivät espoolainen Otso ja Terror Turusta. Naisissa puolestaan kirkkaimmasta mitalista taistelevat Atletico ja Viima Vintage, joista kumpikin on espoolainen seura. U20-sarjan kultaottelu pelataan myös finaalitapahtumassa, jossa mestaruuden ratkovat ViRHe Vihdistä ja T.U.F.F. Akaasta. Lisäksi pronssiset kamppailut käydään Pasilan parketilla aikuisten sarjoissa. Naisissa vastakkain asettuvat Helsinki Ultimate ja tamperelainen UFO. Avoimessa niin ikään UFO kamppailee mitalista vaasalaista Saintsia vastaan. Alla päivän peliaikataulu. Pienet aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Finaalitapahtuma järjestetään Pasilan liikuntahallilla ( Radiokatu 22, 00240 Helsinki ). Tapahtuman järjestämisestä vastaa Suomen naisten maajoukkue. Lisätietoja tapahtumasta ja finaalipäivän jatkoista tulossa myöhemmin.

14.20 Naisten pronssiottelu Helsinki Ultimate – UFO

15.25 Avoimen pronssiottelu Saints – UFO

16.30 U20 finaali T.U.F.F – ViRHe

17.40 Avoimen finaali Otso – Terror

18.50 Naisten finaali Atletico – Viima Vintage

Palkintojenjako heti naisten finaalin päätyttyä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?