EUICC20: Lempäälän Kisalle seurajoukkueiden EM-pronssia sisäultimatessa

LeKi iloitsee pronssistaan EUICC 2020 -kisoissa.

Sisäultimaten seurajoukkueiden EM-kisat järjestettiin Tanskan Herningissä 30.1-2.2.2020. Lempäälän Kisa otti erinomaisesti pronssia sekasarjassa eli mixedissä.

Muut Suomea edustaneet joukkueet olivat espoolainen Otso ja Turku Terror avoimessa sarjassa, Helsinki Ultimate naisten sarjassa sekä Jyväskylä Sleepwalkers mixedissä. Sleepwalkersilla oli sarjansa kolmanneksi paras ja koko turnauksen seitsemänneksi paras Spirit-tulos.

EUICC2020-lopputulokset

Mixed-sarjan voiton mJAH (Varsova, Puola). Finaalissa kaatui Ultimate Saku (Saku, Viro) 11-9. LeKi voitti omassa mitaliottelussaan BioZONen (Puštšino, Venäjä) selkein lukemin 13-8. Jyväskylä Sleepwalkers oli kahdeksas hävittyään niukasti Styrian Hawksille 11-12.

BioZONen pelaaja yrittää peittää Sleepwalkersin Antero Heikkisen syöttölinjaa. Kuva: Illia Shypunov

Naisten sarjassa Valkyria (Tukholma) taipui finaalissa Drop That Smilelle (Vilna, Latvia) 5-9. Pronssia juhli Seagulls (Hampuri, Saksa). Helsinki Ultimate nousi viidennelle sijalle saakka. Viimeisessä ottelussa jalkoihin jäi Valmiera (Valmiera, Latvia) 12-11.

Helsinki Ultimaten Inka Wessman yrittää kaapata kiekon Örebron pelaajan nenän edestä. Kuva: Pavel Budnik

Avoimen sarjan mestaruuslaatan nosti RealFive (Dzeržinsk, Venäjä), joka pusersi 12-11-voiton Salaspils Wild Thingsista (Salaspils, Latvia). Pronssia otti Suomen kannalta harmittavasti ruotsalainen KFUM Örebro 13-10 yli Otson. Turku Terror päätti kisat 9. sijaan Ruotsin Viksjöfors IF:n kustannuksella 12-7.

Otson Jesse Saastamoinen ja Turku Terrorin Saska Karpansalo kisaavat kiekosta Herningissä. Kuva: Pavel Budnik

Ensi vuonna sisäultimaten EM-kisat pelataan maajoukkuetasolla. EUIC-karnevaali kokoontuu myös Herningiin 28.-31.1.2021.

Kuva: Pavel Budnik

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän