Ultimatestarojen metsästys jatkuu! Toisessa osassa kuulutetaan uutta viestintävastaavaa. 

Kuka on viestintävastaava?

Viestintävastaava on se henkilö, joka haluaa, että jäsenistö ja muut lajista kiinnostuneet saavat lukea lajin päivän polttavat uutiset ja turnauskuulumiset. Hän pitää kokonaisuutena huolen, että liiton viestintä on hyvällä mallilla ja tarttuu joko itse toimeen tai löytää tekijän vaikkapa turnausennakon kirjoittamiseen. Hän on myös innokas kehittämään liiton ja lajin viestintää. 

Mistä viestintävastaava tunnetaan?

Viestintävastaavan saattaa usein bongata turnauspaikalta kyselemässä joukkueiden kuulumisia ja napsimassa kuvia. Hän mahdollisesti ahdistelee joukkueiden yhteyshenkilöitä myös viesteillä turnausta ennen ja seuraa ultimaten uutiskanavia. 

Viestintävastaavan tehtävät pähkinänkuoressa:

  • Huolehtii liiton kilpailutoiminnan raportoinnista joko itse tai delegoi tehtävän jollekin (kirjoittamisesta maksetaan kausittain korvaus)
  • Saattaa tärkeitä kansallisia ja kansainvälisiä ultimateuutisia jäsenistön tietoon
  • Huolehtii, että liitolla on riittävästi kuvamateriaalia julkaisuihin
  • Tekee yhteistyötä muiden liiton viestinnässä mukana olevien kanssa (esim. toiminnanjohtaja ja ultimate.fi toimitus)
  • On valmis kehittämään tarvittaessa liiton viestinnän epäkohtia

HUOM! Aiemmin viestintävastaava on ollut hallituksen jäsen, mutta hallituskauden ollessa kesken tehtävään ei liity hallituspaikkaa. Asiaa voidaan kuitenkin katsoa uudestaan syyskokouksessa, mikäli henkilöä kiinnostaa hallituspaikka.  

Ilmoittaudu viestintävastaavaksi 30.9. mennessä: hallitus@liitokiekkoliitto.fi

Viime viikon sarjavastaavan etsintäkuulutukseen pääset tästä.

Ps. Lajin eteen vapaaehtoisesti pieniä tekoja tekevät ovat niitä todellisia ultimatestaroja, joten älä mieti vaan ilmoittaudu mukaan. Jos viestintävastaavaa ei määräaikaan mennessä löydy, joudumme harkitsemaan liiton viestinnän jäädyttämistä osittain, kunnes sopiva henkilö on löytynyt.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?