Otson Tatu Kokkonen ja Jarno Sihvo syöksyvät peittämään PirUn Lassi Cederlöfin heittolinjaa. Kuva: Juuso Pakarinen

Koronatilanteen helpotuttua on kesän avoimen ja naisten SM-sarjat päätetty pelata ilman erityisiä rajoituksia. Tämä tarkoittaa paluuta tour-muotoiseen pelisysteemiin. Pisteitä jaetaan siis jokaisen osaturnauksen sijoituksen mukaan. Osaturnauksia pelataan kaksi kappaletta ja tämän jälkeen finaaliottelut kamppaillaan erillisessä finaalitapahtumassa.

Sarjojen tarkemmat pelisysteemit ja muut tiedot löytyvät sarjamääräyksistä, jotka löydät täältä.

Liiton kilpailusäännöt pääset lukemaan täältä.

Ajankohdat ja pelipaikat

Tour 1: 14.-15.8.2021, Vuosaaren kartanon tekonurmikentät, Helsinki (ilmoittautumisen takaraja 18.7.2021)
Tour 2: 4.-5.9.2021, Pirkkahallin nurmikentät, Tampere (ilmoittautumisen takaraja 15.8.2021)

Finaaliottelut: 25.9.2021 Jyväskylä, (varapaikkana Helsinki)

Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä. Ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 18.7. asti.

Sarjamaksu

Sarjamaksu on 320 euroa/touri. Jos joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan sarjamaksu.

Mikäli sarja joudutaan keskeyttämään koronan takia, laskutetaan joukkueita siihen mennessä pelien järjestämisestä aiheutuneiden kulujen perusteella. Jos tapahtuman perumisesta ei aiheudu liitolle kuluja, ei joukkueiden tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Sarjaan/ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot sähköpostitse sarjavastaaville sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Muihin askarruttaviin asioihin ja huolenaiheisiin liittyvät kysymykset vaikkapa koronaan liittyen kannattaa osoittaa sähköpostitse liiton toimistoon info@liitokiekkoliitto.fi

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Sarjaan vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi kesän ajalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Spirit-pisteet

Spirit-pisteet syötetään sähköisesti Pelikoneeseen. Tätä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystietonsa.

Sääntöakkreditointi

Kaikkien joukkueiden jokaisella ottelupöytäkirjaan merkityllä pelaajalla tulee olla voimassa WFDF:n määräysten mukainen perusakkreditointi (Standard), ja vähintään kolmella pöytäkirjaan merkityllä pelaajalla joukkueesta tulee olla voimassaoleva korkeamman tason akkreditointi (Advanced).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän