Ari Ojanperä ja Hanna Reunanen valittu naisten maajoukkueen valmentajiksi MM-kisoihin 2024

ST ALBANS, ENGLAND: Opening Ceremonies - World Ultimate and Guts Championships. June 19, 2016. © Jolie J Lang for UltiPhotos

Liiton valmentajahaku vuoden 2024 MM-kisoihin oli auki 22.7. asti. Tämän pohjalta liitto on valinnut Ari Ojanperän ja Hanna Reunasen naisten maajoukkueen valmentajiksi. Muihin sarjoihin valmentajahakemuksia ei saatu.

Ari ja Hanna haluavat osaltana olla rakentamassa nimenomaan naisten maajoukkuetoimintaa uudelleen. Hakemuksessa todetaankin: “Seuraavan maajoukkueprojektin on oltava ringin pelaajille innostava, yhtenäistävä ja jälleenrakentava kokemus, jotta Suomi voi palata vakiojoukkueeksi myös naisten sarjoihin tulevaisuuden arvokisoissa”. Pelilliselle indentiteetille aisaparilla on jo visio ja myös yksilöiden kehitykseen halutaan panostaa projektissa. .

Molemmat ovat aloittaneet ultimaten jo juniorivuosina, joten pelivuosia on kertynyt rutkasti. Lisäksi viime vuosina he ovat pelanneet Espanjassa, Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa, joten kansainvälistä näkemystä on karttunut. Valmennuskokemusta heillä on ERHeen riveissä ja nykyään kaksikko valmentaa Espanjassa Las Palmasissa paikallista seuraa. ERHeessä he ovat rakentaneet kaveriporukasta kilpaseuran pitkäjänteisellä työllä. 


Pelaajailmoittautuminen maajoukkueisiin on auki vielä pari päivää (4.8. mennessä). Lisäinfot löytyvät edellisestä artikkelista täältä: https://ultimate.fi/2023/07/wuc-2024-pelaaja-ja-valmennushaku-auki-toimi-nyt/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän