Hallitus 2018-2019

Suomen Liitokiekkoliiton hallitus muodostuu puheenjohtajasta, jaostojen puheenjohtajista sekä yhdestä varsinaisesta jäsenestä. Toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin sihteerinä. SLKL:n hallituksen tavoittaa osoitteesta: hallitus(at)liitokiekkoliitto.fi

Puheenjohtaja: Jarna Kalpala, puheenjohtaja(at)liitokiekkoliitto.fi

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu hallituksen ohjaaminen. Hän kutsuu koolle hallituksen kokoukset, toimii puheenjohtajana ja ohjaa hallituksen jäsenten toimintaa. Puheenjohtaja toimii toiminnanjohtajan ja muiden työntekijöiden esimiehenä. Puheenjohtaja on myös Suomen Liitokiekkoliiton edustaja kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä.

Sarjatoiminta: Elisa Pursiainen, elisa.pursiainen(at)gmail.com

Sarjatoiminnaan jäsen tietää ottelupöytäkirjojen täyttämiseen liittyvät asiat, erilaisten pelikenttien mitat ja erilaisten peliformaattien perussäännöt. Hän vastaa sarjatoiminnan kehittämisestä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Sekä virallisten kansainvälisten kilpailusääntöjen seuraaminen ja kotimaan sääntöjen muuttaminen, että suomennettujen pelisääntöjen pitäminen ajan tasalla kuuluvat myös  hänen työtehtäviin.

Junioritoiminta: Valtteri Kuuranne, valtteri.kuuranne(at)liitokiekkoliitto.fi

Juniorijaoston hallituksen puheenjohtaja vastaa liiton junioritoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän johtaa juniorijaoston hallitusta ja tekee yhteistyötä lajiasioissa toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi junioritoiminnan budjetista vastaaminen kuuluu puheenjohtajan pestiin.

Tiedotus: Eevi Näsänen, eevi.nasanen(at)gmail.com

Liiton viestintävastaavan tehtäviin kuuluu ulkoisen ja osin sisäisen viestinnän tehtävät. Hän myös kirjoittaa peliraportteja, uutisoi ultimaten tapahtumista ja tuottaa yleisesti sisältöä ultimate.fi-sivustolle. Myös ultimate.fi Facebook ja Instagram päivittyvät osin viestintähenkilön kädenjäljestä.

Spirit of The Game: Tapio Moilanen,  tapio.moilanen(at)student.oulu.fi

Koulutus: Hanna Juhola, juholahanna(at)googlemail.com

Valmennus- ja koulutustoiminnan vastaavan tehtäviin kuuluvat nimen mukaisesti valmennus- ja koulutustoiminta ja sen kehittäminen. Tämä sisältää esimerkiksi koulutustoiminnan suunnittelua ja toteutusta. Lisäksi hänen vastuualueella on osittain maajoukkuetoiminta ja sen kehittäminen.

Sarjavastaavat

Sarjavastaavat: Heidi Malinen, Henri Modenius, Kari Hulkko, sarjavastaava[at]liitokiekkoliitto.fi

Sarjavastaavat vastaavat kotimaan kisojen ilmoittautumisten vastaanottamisesta, aikataulujen laatimisesta sekä pelihalleista / pelipaikoista, jos vaihtoehtoja on useampia. Sarjavastaavat myöntävät luvan projektijoukkueille osallistua kilpailuihin / turnauksiin. Sarjavastaavat toimivat apuna kilpailusääntöjen tulkitsemisessa, ja heillä on viime kädessä päätösvalta sääntöihin liittyvien tulkintaerimielisyyksien ratkaisussa.

Ultimatejaosto: ultimatejaosto[at]liitokiekkoliitto.fi

Toiminnanjohtaja

SLKL:n toiminnanjohtaja on Ulla Kiili. Hän vastaa kaikkiin liitokiekkoilua koskeviin kysymyksiin tai ohjaa kysymyksen oikealle taholle. Hän hoitaa myös talouden ja hallinnon juoksevia asioita. Koska toiminnanjohtaja on osapäiväinen, saat häneen yhteyden helpoiten sähköpostitse: toiminnanjohtaja(at)liitokiekkoliitto.fi
info(at)liitokiekkoliitto.fi

Suomen Liitokiekkoliitto ry
Valimotie 10 00380 HELSINKI
puh. 045-1251723 (toimisto)

Ultimate.fin toimitus

Päätoimittaja: Ari Ojanperä, paatoimittaja(at)ultimate.fi
Toimitus: toimitus(at)ultimate.fi