Hallitus 2020

Suomen Liitokiekkoliiton hallitus muodostuu puheenjohtajasta ja viidestä muusta hallituksen jäsenestä. Toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin sihteerinä. SLKL:n hallituksen tavoittaa osoitteesta: hallitus@liitokiekkoliitto.fi

Puheenjohtaja: Jarna Kalpala, puheenjohtaja@liitokiekkoliitto.fi

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu hallituksen ohjaaminen. Hän kutsuu koolle hallituksen kokoukset, toimii puheenjohtajana ja ohjaa hallituksen jäsenten toimintaa. Puheenjohtaja toimii toiminnanjohtajan ja muiden työntekijöiden esimiehenä. Puheenjohtaja on myös Suomen Liitokiekkoliiton edustaja kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä.

Sarja- ja turnaustoiminta: Elisa Pursiainen, elisa.pursiainen@gmail.com

Sarjatoiminnaan jäsen tietää ottelupöytäkirjojen täyttämiseen liittyvät asiat, erilaisten pelikenttien mitat ja erilaisten peliformaattien perussäännöt. Hän vastaa sarjatoiminnan kehittämisestä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Sekä virallisten kansainvälisten kilpailusääntöjen seuraaminen ja kotimaan sääntöjen muuttaminen, että suomennettujen pelisääntöjen pitäminen ajan tasalla kuuluvat myös  hänen työtehtäviin.

Juniorit ja harrastajat: Hanna Juhola, juholahanna@gmail.com 

Junioreiden ja aloittelijoiden vastuuhenkilö opastaa ja tukee seuroja juniori- ja aloittelijatoiminnassa, vastaa liiton junioritoiminnan budjetista ja valvoo liiton alaisen juniorijaoston toimintaa.

Tiedotus: Eevi Näsänen, eevi.nasanen@gmail.com

Liiton viestintävastaavan tehtäviin kuuluu ulkoisen ja osin sisäisen viestinnän tehtävät. Hän myös kirjoittaa peliraportteja, uutisoi ultimaten tapahtumista ja tuottaa yleisesti sisältöä ultimate.fi-sivustolle. Myös ultimate.fi Facebook ja Instagram päivittyvät osin viestintähenkilön kädenjäljestä.

Koulutus: Eeva-Jonna Panula, eevajonna.panula@gmail.com 

Valmennus- ja koulutustoiminnan vastaavan tehtäviin kuuluvat nimen mukaisesti valmennus- ja koulutustoiminta ja sen kehittäminen. Tämä sisältää esimerkiksi koulutustoiminnan suunnittelua ja toteutusta. 

Säännöt ja kurinpito: Kati-Mari Kakko, katimari.kakko@gmail.com 

Sääntö- ja kurinpitovastaava huolehtii liiton toiminta- ja kilpailusääntöjen päivityksistä, johtaa kurinpitolautakuntaa ja toimii liiton yhteyshenkilönä SUEKiin yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa.

Hallituksen lisäksi liitossa toimii ns.juniorihallitus, mikä vastaa junioritoiminnan toteuttamisesta (kilpailutoiminta, maajoukkuetoiminta ja leiritoiminta). Juniorihallituksen puheenjohtajan toimii Hellen Koskinen, jonka tavoittaa sähköpostitse juniorivastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Sarjavastaavat

Sarjavastaavat: Heidi Malinen, Henri Modenius, Kari Hulkko, sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

Sarjavastaavat vastaavat kotimaan kisojen ilmoittautumisten vastaanottamisesta aikataulujen laatimisesta sekä pelipaikkojen päättämisestä, jos vaihtoehtoja on useampia. Sarjavastaavat myöntävät luvan projektijoukkueille osallistua kilpailuihin / turnauksiin. Sarjavastaavat toimivat apuna kilpailusääntöjen tulkitsemisessa, ja heillä on viime kädessä päätösvalta sääntöihin liittyvien tulkintaerimielisyyksien ratkaisussa.

Toiminnanjohtaja

SLKL:n toiminnanjohtaja on Ulla Kiili. Hän vastaa kaikkiin liitokiekkoilua koskeviin kysymyksiin tai ohjaa kysymyksen oikealle taholle. Hän hoitaa myös talouden ja hallinnon juoksevia asioita. Koska toiminnanjohtaja on osapäiväinen, saat häneen yhteyden helpoiten sähköpostitse: info@liitokiekkoliitto.fi

Suomen Liitokiekkoliitto ry
Valimotie 10 00380 HELSINKI
puh. 045-1251723 (toimisto auki yleensä ti-to)

Ultimate.fin toimitus

Päätoimittaja: Ari Ojanperä, paatoimittaja(at)ultimate.fi
Toimitus: toimitus(at)ultimate.fi