Hallitus 2024

Suomen Liitokiekkoliiton hallitus muodostuu puheenjohtajasta ja viidestä muusta hallituksen jäsenestä. Toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin sihteerinä. SLKL:n hallituksen tavoittaa osoitteesta: hallitus@liitokiekkoliitto.fi

Liiton hallituksen jäsenten mahdolliset erityisvastuualueet on lueteltu alla.

Puheenjohtaja: Hellen Koskinen (puheenjohtaja(at)liitokiekkoliitto.fi)

Hallitus: Leevi Cederlöf, Sonja Granqvist, Saska Karpansalo, Veera Manner

Junioritoimintaan liittyvissä asioissa yhteys osoitteeseen juniorivastaava(at)liitokiekkoliitto.fi.

Sarjavastaavat

Sarjavastaavat vastaavat kotimaan kisojen ilmoittautumisten vastaanottamisesta aikataulujen laatimisesta sekä pelipaikkojen päättämisestä, jos vaihtoehtoja on useampia. Sarjavastaavat myöntävät luvan projektijoukkueille osallistua kilpailuihin / turnauksiin. Sarjavastaavat toimivat apuna kilpailusääntöjen tulkitsemisessa, ja heillä on viime kädessä päätösvalta sääntöihin liittyvien tulkintaerimielisyyksien ratkaisussa.

Sarjavastaavat: Jere Uljas (Avoin), Aarni Nagy (Avoin), Julia Kiehle (Naiset harraste), Ville Tuhkanen (Mixed), Akseli Ranta (juniorit), Kari Hulkko (Pelikone ja Masters) (sarjavastaava(at)liitokiekkoliitto.fi)

Toiminnanjohtaja

SLKL:n määräaikaisena toiminnanjohtajana 31.8.2024 asti on Elisa Pursiainen. Toiminnanjohtaja vastaa kaikkiin liitokiekkoilua koskeviin kysymyksiin tai ohjaa kysymyksen oikealle taholle. Hän hoitaa myös talouden ja hallinnon juoksevia asioita.

Liiton toimisto on joustavasti auki. Koska toiminnanjohtaja on osapäiväinen (20 t/vk), saat häneen yhteyden helpoimmin sähköpostitse tai WhatsAppissa. Paras aika tavoitella puhelimitse on arkisin klo 10-18 välillä.

Suomen Liitokiekkoliitto ry
Valimotie 10
00380 HELSINKI
puh. +358 45 125 1723
toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi

Ultimate.fin toimitus

Päätoimittaja: Ari Ojanperä, paatoimittaja(at)ultimate.fi
Toimitus: toimitus(at)ultimate.fi