Tässä infoa ja tärkeitä päivämääriä koskien tulevaa talvikautta 2018-2019. Koska naisten ylin sarjataso muuttuu tulevalle kaudelle runkosarjamuotoon ei siitä käytetä enää nimitystä tour, vaan puhutaan toistaiseksi otteluviikonlopuista.

Talven tourit/otteluviikonloput ja viimeiset ilmoittautumispäivämäärät peliviikonloppuihin ovat seuraavat:

Tour 1/Otteluviikonloppu 1: 15.-16.12.2018 – ilmoittautuminen 11.11.2018 mennessä

Tour 2/Otteluviikonloppu 2: 19.-20.1.2019 – ilmoittautuminen 23.12.2018 mennessä

Tour 3/Otteluviikonloppu 3: 9.-10.2.2019 – ilmoittautuminen 13.1.2019 mennessä

FINAALI 9.3.2019 (Alustava kenttävaraus Pasilassa, klo 14 alkaen)

Ilmoittautuminen hallisarjaan 2018-19 alkaa 22.10.2018 ja päättyy 11.11.2018. Yksittäisille toureille voi ilmoittautua myöhemminkin yllä mainittuihin päivämääriin mennessä.

HUOM! Naisten ylimmässä sarjassa pelaavilla joukkueilla ilmoittautumisen takaraja on 11.11.2018. Eli joukkueiden on silloin sitouduttava jokaiseen otteluviikonloppuun. Mikäli joukkue haluaa mukaan naisten ylimpään sarjaan, mutta ei ole siihen oikeutettu viime kauden tuloksien perusteella (viisi parasta joukkuetta), voitte lisätä toiveenne ilmoittautumislomakkeeseen. Asia käsitellään uusien sääntövahvistuksien mukaan.

Alustavat pelipaikkakunnat vahvistetaan 28.10.2019 mennessä. Varattuja halleja voi tarkastella ultimate.fi kalenterista kunkin peliviikonlopun kohdalta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti lomakkeen kautta tästäMuistathan täyttää tarvittavat ja pyydetyt tiedot huolellisesti!

Mikäli ilmoittautuminen ei lomakkeen kautta ole jostain syystä mahdollista voit ilmoittautua sähköpostilla.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

Mainitse sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä:

– Joukkueen nimi

– Seura

– Yhteyshenkilö: nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

– Joukkuevastaavan pelikonetunnukset (voi olla useita)

– Spirit-vastaava: nimi, sähköposti ja Pelikone-tunnukset

– Sarja ja tourit/peliviikonloput, joille joukkue ilmoittautuu

Sarjavastaavat kuittaavat kaikki sähköpostilla tehdyt ilmoitukset vastaanotetuksi. Jos et saa kuittausta ilmoittautumisesta parin päivän sisällä, laita vielä varmistusviesti, että onhan ilmoittautuminen tullut perille.

Sarjamaksu hallikaudella 2018-2019

Hallikaudelle 2018-2019 sarjamaksu on 130 euroa per joukkue per tour, paitsi naisten ylimmällä sarjatasolla 390 €/sarja. Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on lähtökohtaisesti kaksinkertainen osallistumismaksu. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

Projektijoukkueet

SM-sarjaa voi pelata, vaikka ei osallistuisi kaikille toureille. Suomalainen joukkue on sääntöjen mukaan projektijoukkue, vain jos se on ilmoittautunut projektijoukkueena turnaukseen. Muissa tapauksissa kaikki suomalaiset joukkueet ovat SM-sarjan joukkueita.

Spirit-pisteet

Hallikaudella 2018-2019 jatketaan spirit-pisteiden kirjaamista Pelikoneeseen sähköisesti. Sitä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystiedot.

HUOM! Lisenssit talvikaudella

Muistattehan maksaa talvisarjan lisenssin ennen ensimmäistä turnausviikonloppua. Mikäli teillä on epäselvyyksiä tai kysyttävää lisenssistänne, ottakaa yhteyttä info@liitokiekkoliitto.fi

Junioreiden hallikaudesta tiedotetaan erikseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?