Kesän 2020 mixed-SM turnaus pelataan 19.-20. syyskuuta. Suunniteltu kenttävaraus Jyväskylässä ei onnistunut eikä yhtään paikkakuntaa ollut varasijalla, joten turnauksella ei ole järjestäjää.

Mixed-SM-turnausta ei peruta, vaikka järjestäjää ei ole löytynyt. Liiton hallitus kartoittaa mahdollisia pelipaikkakuntia ja järjestäjän vastuut jaetaan osallistuvien joukkueiden kesken. Kenttiä etsitään muun muassa Seinäjoelta ja Heinolasta. Kenttiä ei haeta paikkakunnilta, joilla on aktiivista seuratoimintaa.

Mikäli jokin seura haluaa mixed-SM-turnauksen kotipaikkakunnalleen, järjestämisvastuuta voi hakea vielä sunnuntaihin 26.7. asti. Järjestäjän vastuista ja korvauksesta voidaan neuvotella. Järjestämisvastuu myönnetään ensimmäiselle sopivalle hakijalle.

Hae järjestäjäksi tästä.

Lisätietoja: Elisa Pursiainen elisa.pursiainen [a] gmail.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?