Kutsu SLKL:n syyskokoukseen

Liiton syyskokous pidetään sunnuntaina 25.11.2018 klo 13 ravintola Casa Maressa (Gyldenintie 6, 00200 Helsinki). Syyskokouksessa käsitellään esityslistan asiat, kuten vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio ja valitaan seuraavalle toimintakaudelle tuleva hallitus. Lisäksi kokouksessa voi tuoda esille muita asioita. Tervetulleita ovat kaikki liiton jäsenet. Paikalle voi tulla rohkeasti ilman pelkoa, että joutuu johonkin tehtävään. Paikan päällä voidaan myös käydä vapaamuotoista keskustelua lajiasioista kokouksen jälkeen.

Hallituspaikkoja on auki kaksi kappaletta, joten nyt on tilaisuus tulla valituksi liiton hallitukseen ja päästä vaikuttamaan asioihin liittotasolla.  Hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa mukaan lukien kevät- ja syyskokouksen. Kokouksissa on aina etäosallistumismahdollisuus ja hallituslaisia on tälläkin hetkellä ympäri Suomea. Toimintakausi on kaksivuotinen. Kaikille pyritään aina löytämään omaan mielenkiinnon kohdetta vastaavia toimia ja vastuualueita. Älä siis epäröi hakea mukaan kehittämään toimintaa!

Hallitustoimen lisäksi voi hakea myös puheenjohtajan paikkaa. Puheenjohtajakausi on yksivuotinen.

Liiton syyskokoukseen toivomme osallistujilta ilmoittautumiset torstaihin 22.11. mennessä, jotta osaamme varautua tarjoiluihin. Kaikki liitokiekkoliiton jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä.

Samalla linkillä voit myös asettua ehdolle hallituksen jäseneksi sekä puheenjohtajan pestiin.

Liiton junioripuolella kaivataan myös lisää tekijöitä! Mikäli junioriasioiden hoitaminen ja kehittäminen kiinnostaa, voit olla yhteydessä liiton junioripuoleen juniorihallitus@liitokiekkoliitto.fi. Tässäkin pyritään löytämään jokaista henkilöä itseään kiinnostava aihealue.

Linkki:

https://goo.gl/forms/DyWeeGNOMOPuUqoH2

Esityslista

 1.    Kokouksen avaus
 2.    Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat (2) ja ääntenlaskijat
 3.    Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
 4.    Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5.    Vahvistetaan tulevaksi kalenterivuodeksi toimintasuunnitelma ja talousarvio
 6.    Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta liiton hallituksen puheenjohtaja, jota myös liiton puheenjohtajaksi kutsutaan.
 7.    Valitaan liiton hallituksen muut jäsenet erovuorossa olevien tilalle näiden sääntöjen mukaisesti kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi.
 8.    Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille kaksi varatoiminnantarkastajaa
 9.    Määrätään yhteisöjäsenten, varsinaistenjäsenten ja tukijäsenten liittymis- sekä jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle
 10.   Käsitellään muut syyskokoukselle esitetyt asia.
 11.   Kokouksen päättäminen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?