Morrill fysiikkaklinikka täyttyi pelkästään naisosallistujista, mutta kaikilla on edelleen avoin mahdollisuus tulla seuraamaan Morrillin oppeja klinikalle.

Klinikka on kaksipäiväinen. Lauantain osuus on Säästöpankki Areenalla, Hämeenlinnassa ja sunnuntaina saliosuus on Lauttasaaressa, Helsingissä. Ilmoittautua voit mukaan kumpaankin päivään tai vain toiseen päivään. Lauantaina mukaan pystytään ottamaan noin kolmekymmentä henkeä ja sunnuntaina maksimi osallistujamäärä on 15 henkeä tilojen takia. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensisijaisesti kumpaankin päivään osallistuville. Koko viikonlopun hinta on 35 € ja yhden päivän osallistumismaksu on 20 €. Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.11. tai paikkojen täytyttyä. Toimi siis nopeasti, mikäli haluat päästä mukaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan.

Morril klinikassa käydään läpi Morrilin itse luomaan Morril performance functional training – ohjelmaa, joka on ultimatepelaajille kehitty treeniohjelma oheisharjoitteiluun lajiharjoittelun ulkopuolella. Lauantain tekonurmi osuudella käydään läpi kyseiselle alustalle kuuluvaa harjoittelua ja sunnuntain kuntosaliosuudessa paneudutaan sinne kuuluviin harjoitteisiin

Maksuohjeet lähetetään myöhemmin paikkojen vahvistuksen jälkeen. Info lähetetään sähköpostitse.

Aikataulu:

Lauantai 24.11.2018

10-12 Klinikka
12-14 Tauko ( eväät/lounas, vapaata keskustelua)
14-16 Klinikka

Illalla on tarkoitus järjestää yhteisruokailu yms. ohjelmaa halukkaille Helsingissä.

(Lauantaina 24.11. Hämeenlinnassa leireilevistä maajoukkueista U20 ja avoimen maajoukkueen aikataulut on pyritty laittamaan niin, että heidän on mahdollista osallistua myös klinikkaan. )

Sunnuntai 25.11.2018

9-12 Sali

Linkki ilmoittautumiseen:

https://goo.gl/forms/phhf9s7fEkJWfwqI2

Lue aikaisempi artikkeli:

https://www.ultimate.fi/2018/10/tim-morrill-yhdysvaltalainen-fysiikkavalmentaja-tulossa-suomeen/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?