Koti Blogi

SM-viikolla otellaan beach ultimaten SM-mitaleista mixed-sarjassa

Vuoden 2019 SM-viikko tuo tullessaan uusia tuulia ultimaten osalta. Pienten käytännön järjestelyiden jälkeen on vahvistunut, että Vantaalla pystytään järjestämään beach ultimaten SM-kisat. Pelattava sarja on mixed. Kokonaisuutena SM-viikko alkaa torstaina 4.7. ja päättyy sunnuntaina 7.7. Ultimaten osalta finaaliottelu pelataan lauantai-iltana kello 19 ja tämä ottelu näytetään Ylellä samana iltana. Alustavien kaavailuiden perusteella mukaan mahtuu kuusi joukkuetta ja...

Suomen naisten maajoukkue on valittu

Myös naisten maajoukkueen osalta karsintaleirit ovat ohi ja lopullinen kisajoukkue valittu. Aikuisten EM-kisat pelataan ensi kesänä 29.6-6.7.2019 Unkarissa. Liitto onnittelee kaikkia joukkueeseen valittuja. Naisten maajoukkue Pelaajat: Csilla Furka-Elenius / ViimaMilka Hänninen / Helsinki UltimateEssi Inkinen / AtleticoAnni Jokinen / SOS/AtleticoEerika Kekki / UFOUlla Kiili / UFOMira...

Tarkennuksia kesän kalenteriin

Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva
Joulukuussa julkaistiin kesän kalenteri, mutta aikuisten Tour 2 ajankohdassa oli vielä pieni varaus EUCR-N mahdollisen päällekäisyyden takia. EUCR-N on vahvistettu pidettäväksi 3.-4.8. Pietarissa, joten Tour 2 pysyy alkuperäisellä paikalla 10.-11.8.2019. Pelipaikkana toimii Jyväskylä. Tour 1 puolestaan järjestetään totutusti Siltamäessä. Tour 3 pelipaikasta odotetaan vahvistusta Tampereelta. Liitto on hakenut kenttiä finaalitapahtumalle 21.9., mutta perinteisenä finaalipaikkana...

Suomen avoimen maajoukkue ja U17 juniorimaajoukkue on valittu

Artikkelikuva Ultimate.fi 03
Sekä avoimen että junioreiden maajoukkueiden osalta järjestettiin muutamia karsintaleirejä loppusyksyn ja talven aikana ennen lopullisten joukkueiden valitsemista. Aikuisten EM-kisat pelataan ensi kesänä 29.6-6.7.2019 Unkarissa. Juniorit puolestaan suuntaavat Puolan Wroclawiin elokuussa. Liitto onnittelee kaikkia joukkueisiin valittuja. Lisäksi leireijä järjestettiin U20- ja U24-joukkueille, mutta lopulta joukkueiden rosterien todettiin olevan liian pienet viikon kisaurakkaan.

Finaalitapahtuma Pasilassa 9.3.2019

Viime viikonloppuna ratkottiin paikat hallikauden huipentumaan. Tiensä finaaleihin avoimen sarjassa selvittivät espoolainen Otso ja Terror Turusta. Naisissa puolestaan kirkkaimmasta mitalista taistelevat Atletico ja Viima Vintage, joista kumpikin on espoolainen seura. U20-sarjan kultaottelu pelataan myös finaalitapahtumassa, jossa mestaruuden ratkovat ViRHe Vihdistä ja T.U.F.F. Akaasta. Lisäksi pronssiset kamppailut käydään Pasilan parketilla aikuisten sarjoissa. Naisissa vastakkain asettuvat Helsinki Ultimate ja...

Äänestä vuoden 2018 vaikuttavimmat

Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva
Kuka on tehnyt merkittävää lajinedistämistyötä ultimaten parissa? Kuka junioreista on kehittynyt merkittävästi vuoden aikana? Kuka on tarjoillut onnistumisiaan pelikentällä läpi vuoden? Kuka ansaitsee kunniamaininnan toiminnastaan lajin parissa? Tässä esimerkkejä niistä kysymyksistä, jotka johdattelevat meidät niiden henkilöiden ja tahojen luokse, jotka ansaitsevat tulla palkituksi. SLKL palkitsee vuosittan hallikauden finaalitapahtuman yhteydessä vuoden liitokiekkoilijan, vuoden junioriliitokiekkoilijan ja/tai...

Suomen Liitokiekkoliitto rekrytoi!

Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva
HAKUILMOITUS Haemme joukkoomme uutta määräaikaista tuntityöntekijää monipuolisiin lajinedistämistehtäviin. Suomen Liitokiekkoliiton vuoden 2019 tavoitteena on harrastajamäärien kasvattaminen ja lajin tunnettavuuden lisääminen. Näihin tavoitteisiin pääseminen edellyttää liitolta nykyistä näkyvämpää viestintää, laadukkaampaa seurayhteistyötä ja aktiivisempaa osallistumista erilaisiin tapahtumiin. Tähän tavoitteeseen päästäksemme etsimme liitolle tuntityöntekijää liiton toiminnanjohtajan avuksi. Uuden työntekijän vaihtelevat...

Ilmoittautuminen mixed halli-SM turnaukseen aukeaa 13.2.

Jyväskylä Sleepwalkers järjestää hallikauden 2018-2019 mixed SM -turnauksen Jyväskylässä 16.-17.3.2019. Pelipaikkoina toimivat Palokan koulukeskus (Koivutie 5, 40270 Palokka) ja Huhtasuon yhtenäiskoulu (Suluntie 18, 40340 Jyväskylä). Turnaukseen otetaan kahdeksan (8) joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Seura voi ilmoittaa useamman joukkueen, mutta ensisijaisesti paikat jaetaan yksi per seura. Mikäli ilmoittautuneita joukkueita on yli kahdeksan, selvitetään mahdollisuutta laajentaa turnausta.

Otso ja Terror karkaamassa avoimen SM-finaaliin

Artikkelikuva Ultimate.fi 9
Espoon Otso ja Turku Terror kohtasivat jälleen finaalissa, jossa turkulaisten kotikannustuksesta huolimatta hallisarjan toisen SM-Tourin voitto matkasi pääkaupunkiseudulle. Kolmanneksi ehti Tampereen UFO. Avoimen kolmen kärki on pysynyt muuttumattomana kahden SM-osaturnauksen jälkeen. Otsolla on toistaiseksi täydet 200 pistettä Terrorin seuratessa kaksi pistettä jäljessä. Kolmantena majailevalla UFOlla on myös hyvä tilanne 196 pisteen kanssa. Sen jälkeen...

Espoolaiset Atletico ja Viima Vintage omalla tasollaan naisten SM-sarjassa

Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva
Ultimaten naisten SM-sarjassa saman kaupungin kilpasisaret ovat karanneet omille teilleen. Oulun Disquitos oli vahvin naisten 1. divisionaassa. Neljän joukkueen SM-sarjassa Atletico ja Viima Vintage ovat molemmat keränneet kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Atleticon tappiot ovat tulleet ensimmäisessä osaturnauksessa Viimaa ja tamperelaista UFO Moroa vastaan, mutta toisaalta joukkue on myös ottanut kaksi voittoa...